preloader

Digitális Videó Technológia kategória

Találat

Szűrés: A-Z sorrend

5 súlyos hiba, amit ne kövess el filmforgatás előtt
Lásd át a filmforgatás előtti gócpontokat, hogy mindenre fel tudj készülni és ne kövess el priorizált hibákat, különben a végeredményt dobhatod a kukába és a költségeid is el fognak szállni.

Az Ír című film és a De-Aging, avagy a digitális visszafiatalítás
A filmkészítés fejlődésével ma már a filmesek is használhatják azokat az eszközöket, hogy a karakterek öregedjenek, vagy fiatalodjanak.

Drónnal készült légi felvételek az üzleti videóban. Miért érdemes őket használni?
A drónnal készült légi felvételek ma már bárki számára elérhetők. Megmutatom, miért érdemes őket egy cégbemutatóban, vagy reklámfilmben is használni.

Kiberbiztonság: Ha az USA is meghackelhető, akkor szerinted te biztonságban vagy?
Az alábbi online védelemről szóló cikkemet gondolatébresztőnek szánom, hogy meglásd mennyire sebezhetőek vagyunk a digitális térben.

Körkép a drónokról, a használatukról és a hazai szabályozásról
A drónok rendkívül hasznosak olyan helyeken, ahova az ember nem tud eljutni, esetleg nem képes a feladatot időben és hatékonyan végrehajtani.

Látványos megoldás, mégsem luxuskiadás: ezért érdemes az eladáshoz ingatlan videót forgatni
Az ingatlan videó a lakáseladás hasznos eszköze, mely napjainkban már bárki számára megfizethető, mégis kiváló minőségben elérhető. Megmutatom, hogy miért érdemes kihasználni a lehetőségeit!

Minden, amit a greenbox és a chroma key hátterekről tudni érdemes
Megmutatom, mit jelent a chroma key technika, mi a különbség a bluebox és a greenbox hátterek között, és melyiket érdemes a tökéletes üzleti videó elkészítéséhez használnunk.

Tippek kezdő vállalkozóknak egy otthoni alap videó marketing stúdió felépítéséhez
Saját otthoni videó marketing stúdiót szeretnél és nem tudod hogyan indulj neki? Megmutatom a videó gyártás minimális technikai felszerelését.


Cikk keresése


Kérd itt a Digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és nem szeretnél lemaradni róluk.Kövess minket!