Digitális Videó Technológia kategória

Találat

Szűrés: A-Z sorrend

5 súlyos hiba, amit ne kövess el filmforgatás előtt
Lásd át a filmforgatás előtti gócpontokat, hogy mindenre fel tudj készülni és ne kövess el priorizált hibákat, különben a végeredményt dobhatod a kukába és a költségeid is el fognak szállni.

Az Ír című film és a De-Aging, avagy a digitális visszafiatalítás
A filmkészítés fejlődésével ma már a filmesek is használhatják azokat az eszközöket, hogy a karakterek öregedjenek, vagy fiatalodjanak.

CGI és VFX, a digitális filmkészítés csúcsa
Mi az a CGI és VXF, avagy hogyan keveredik a valóság és a vizuális effekt a filmekben? Bemutatom a CGI múltját és jelenét néhány ikonikus filmen keresztül.

Drónnal készült légi felvételek az üzleti videóban. Miért érdemes őket használni?
A drónnal készült légi felvételek ma már bárki számára elérhetők. Megmutatom, miért érdemes őket egy cégbemutatóban, vagy reklámfilmben is használni.

Kameramozgások típusai a filmekben
Ismerd meg a 13 féle kameramozgást és azt, hogy miért fontos az operatőrök és rendezők számára, hogy az adott jelenetet különböző szemszögekből is bemutassák.

Kiberbiztonság: Ha az USA is meghackelhető, akkor szerinted te biztonságban vagy?
Az alábbi online védelemről szóló cikkemet gondolatébresztőnek szánom, hogy meglásd mennyire sebezhetőek vagyunk a digitális térben.

Körkép a drónokról, a használatukról és a hazai szabályozásról
A drónok rendkívül hasznosak olyan helyeken, ahova az ember nem tud eljutni, esetleg nem képes a feladatot időben és hatékonyan végrehajtani.

Látványos megoldás, mégsem luxuskiadás: ezért érdemes az eladáshoz ingatlan videót forgatni
Az ingatlan videó a lakáseladás hasznos eszköze, mely napjainkban már bárki számára megfizethető, mégis kiváló minőségben elérhető. Megmutatom, hogy miért érdemes kihasználni a lehetőségeit!

Megapixel háború, avagy miért nem elég az okostelefonod kamerája egy profi videóhoz
Sokan úgy gondolják, hogy manapság már egy okostelefon is elég ahhoz, hogy tökéletes minőségű üzleti videót készítsenek. Egy okoseszköz kamerája azonban sosem lesz egyenértékű egy profi videókamera teljesítményével.

Miért van a NETFLIXnek jóváhagyott kameralistája?
Ha azt szeretnénk, hogy filmünk megjelenjen a Netflixen, akkor nem forgathatunk régi, vagy kezdő kamerával, ugyanis annak szerepelnie kell a Netflix által jóváhagyott kamerák között.

Milyen kamerákat használnak a filmekben? TOP 20 film elemzése
A mozikamerák két legismertebb márkája az ARRI és a RED. A népszerű filmeken keresztül megismerheted, hogy milyen kamerákkal dolgoztak a filmgyártók.

Minden, amit a greenbox és a chroma key hátterekről tudni érdemes
Megmutatom, mit jelent a chroma key technika, mi a különbség a bluebox és a greenbox hátterek között, és melyiket érdemes a tökéletes üzleti videó elkészítéséhez használnunk.

Mit jelent az IMAX szabvány és miért olyan sikeresek az IMAX mozik
Az IMAX napjainkban a legelterjedtebb nagyméretű filmformátum, amely saját fejlesztésű mozitermének és szigorú szabványainak köszönhetően képes tökéletes moziélményt nyújtani.

Tippek kezdő vállalkozóknak egy otthoni alap videó marketing stúdió felépítéséhez
Saját otthoni videó marketing stúdiót szeretnél és nem tudod hogyan indulj neki? Megmutatom a videó gyártás minimális technikai felszerelését.


Cikk keresése


Kérd itt a digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel itt, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és a digitális marketing híreket.Kövess minket!