Ajánlj minket a bónuszért!

Miért értékes egy ajánlás?

A személyes üzleti kapcsolatoknak van a legerősebb ereje. Az ajánlás lényege, hogy az ajánló fél, nem csak elismeri a tanácsolt cég minőségét (mert pl.: ügyfele volt), de teljes mértékben meg is bízik bennük. Nem véletlen, hogy hazánkban is már hosszú évek óta számos üzleti kapcsolatépítő klub működik sikeresen, melynek ugyanazon közös célja van: összehozni az elismert szakembereket és üzleti, illetve baráti kapcsolatokat kialakítani.

Ezt nyújtjuk!

Kidolgoztunk egy egyszerű jutalékos rendszert, hogy mindenki jól járjon. Neked nincs más dolgod csak ajánlanod kell egy olyan céget, aki videó gyártás, vagy videó marketing szakterület(ek)en szeretne színvonalas szolgáltatásban részesülni. Ezért mi cserébe téged egyszeri, vagy folyamatos havi szintű bónusszal jutalmazunk.

Számokban kifejezve:

  • egyszeri megbízás esetében 10%
  • folyamatos megbízás esetében 10%

Az alábbi feltételekkel:

  • Az ajánlott fél közvetlen adatai szükségesek, ne központi céges elérhetőségeket adj, mert azt nem fogadjuk el. Vagyis előkészített ajánlást nyújts, ne mi járjunk utána miért kaptuk az ajánlatot, vagy rosszabb esetben az ajánlott fél sem tudja miről van szó.
  • Az ajánlott cég, vagy az ajánlott fél nem állhat üzleti, vagy ismerősi kapcsolatban velünk.
  • A jutalék kifizetését az ajánlott cég által kifizetett (egyszeri, havi) szolgáltatásunkat követően garantáljuk, tehát előre nem jár.
  • A folyamatos havi jutalékot csak abban az esetben kínáljuk, ha az ajánlott cég x hónapra előre leköt videó marketinget, vagy havi x db videó gyártást. Ámde a folyamatosság csak addig tart mint az ügyféllel való együttműködés, vagy legfeljebb fél évig.
  • Abban az esetben, ha az ajánlott cég később újra igénybe veszi a szolgáltatásunkat a bónusz már nem biztosított. Vagyis csak az első szerződéskötésre érvényes az ajánlatunk.

Elégedett lesz mindenki!

Az ajánlott cég általunk minőségi videó gyártás, vagy videó marketing szolgáltatásban részesülhet, amely(ek) által nagyobb bevételre tehet szert. Következmény, mi egy új és elégedett ügyféllel gyarapodunk, Te pedig grátisz passzív jövedelemben részesülhetsz, mindemellett az ajánlott cég lekötelezettjévé válsz.


Add le itt az ajánlásodat!

Fontos! Kérjük, az ajánló lap végén írj le minden előkészített információt, amely szükséges, hogy pontosan megtudjuk mire van szüksége az ajánlott cégnek. Ez a Te érdeked is, hiszen az ajánlott felet akár már kidolgozott koncepcióval kereshetjük.

A Te adataid

Az ajánlott cég adatai

Információk