preloader

Videós felszerelésünk

Sokszor halljuk "mi professzionális felszereléssel dolgozunk"

Elöszőr is tisztázni kell az alábbiakat:

  • mit értünk profi felszerelés alatt, mitől számítjuk az eszközt profinak?
  • miből áll az adott videó stáb eszközparkja?
  • általában miért nem beszélnek róla?
  • az árajánlatuk miért nem tartalmazza a gyártáshoz használt eszközöket?

Mi nem titkolózunk semmiben, pontosan megmondjuk, hogy miből áll az eszközparkunk. Mivel mindenben a maximális minőségre törekszünk, kizárólag márkás és professzionális felszereléssel dolgozunk és ez nem bullshit.

Persze jön a kérdés, hogy ezt az ügyfélnek miért kell ezt tudnia, nem ért hozzá és neki csak a végeredmény a lényeg. Igen, ez is egy szempont, de így pozícionálni tudjuk magunkat.

Viszont nem is Hollywoodi filmekre szakosodtunk, hiszen akkor teljesen más költségvetésben dolgoznánk jóval magasabb kategóriájú (több családi ház ára) eszközökkel. Ámde összeségében a felszerelésünk a filmipar középkategóriáját képviseli.

Jelenleg frissítés alatt áll a teljes eszközpark! A régebbiek helyett új, még magasabb színvonalú kamerák és technikák beszerzése van folyamatban.Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!