preloader

Referencia videó
Ingatlan videó Kiskundorozsma - Alp-Favill '96 Kft.

2:48 perc   Ingatlan videó, Drón videó

Az ingatlan videó készítés nyugis forgatás. Főként azért, mert a négylakásos kiskundorozsmai társasházba még nem mindenki költözött be. 2020-ban adták át és egy eladó lakás még maradt, ez került a középpontba. A képi világ tekintetében nem olyan látványos, mint egy szépen berendezett lakás. Eme promó ingatlan videóval az volt a cél, hogy értékesítés szempontjából bemutassa a két társasházat és az üresen álló lakást.

Egy kis sztori

A nagy meleg miatt a forgatás késő délutánra lett szervezve. Viszont azzal nem számoltam, hogy az ingatlanban szauna meleg lesz. A termosztát, szobától függően 29-31 fokot mutatott. A klímát pedig nem lehetett bekapcsolni, mert még nem volt bekötve. Szóval a törölköző és a "szúszááá" segített. Aki egyáltalán nem bírja a meleget, az pontosan tudja, hogy ilyen fullasztó hőségben pár perc után szakad az egyénről a víz. A kültéri felvételek és a drón videók (légifelvétel) forgatása már kellemesebb volt az árnyékban.

Forgatáson készült képek

A galéria megtekintéséhez kattints a képekre.


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz.


Felhívjuk a figyelmedet, hogy ha Freemail, Citromail, vagy Vipmail címmel rendelkezel, akkor ezen levelezők hibája miatt nem fogod megkapni a leveleinket. Kérünk, más e-mail címmel regisztrálj!


Kövess minket!