preloader

Cégbemutató üzleti videó

Kell egy céges, illetve üzleti videó. Valószínű, hogy mire erre az oldalra értél, addigra már biztosan megfogalmazódott benned. De mi is legyen az a bizonyos videó. Nos, amivel mindenképp érdemes lesz elindulnod, az nem más, mint a cégbemutató, céges videó, vagy angolul corporate video.

Gondolj csak bele, ez az alapja mindennek. Olyan ez, mint a köszönés. Ha találkozol valakivel nem az az első, hogy bumm, belecsapsz a mondandód közepébe, hanem először bemutatkozol. Ha úgy vesszük a céges üzleti videókat felfoghatod egy Szia!-nak is. És épp ezért kicsit veszélyes is, ha nem jól sikerül.


Ha úgy döntesz, hogy neked is kell egy cégbemutató üzleti videó, akkor a következőket mindenképp gondold át:

  1. Mi készíthetünk a cégbemutató kisfilmedhez egy remek forgatókönyvet, megálmodhatunk hozzá egy fantasztikus képi világot, de mit se ér az egész, ha a következőkkel nem vagy tisztában:
    Kik vagytok, mit csináltok, miért csináljátok azt, amit (vízió, misszió). Pontosan tisztában kell lenned a márkád erősségeivel, és hogy mitől vagytok más, mint a piac többi szereplője.

  2. Felejtsd el a klasszikus, unalmas céges bemutatkozókat. Például nem kell szigorúan egy videóban gondolkodnod, akár egy több részes sorozatban is bemutathatjátok magatokat, mondjuk egy kis humoros storytelling-gel (cégtörténet) megfűszerezve. Ha kellően kreatív, garantáltan leveri a versenytársak fantáziátlan bemutatkozóit. Tényleg csak a kreativitás szabhat határt.

  3. "Muszáj benne szerepelnem?" Ezt nagyon sokan megkérdezitek. Nem muszáj, de kimondottan ajánlott. Gondolj csak bele, milyen bizalmat ad a nézőnek az, hogy a cégvezető és netalántán az alkalmazottak az arcukat adják a márkához. A mai online világban pont ez, ami hiányzik, és pont ez az, amivel meg lehet a nézőt ragadni.

  4. Minőség. A "Fogjuk a mobilt és gyorsan csináljunk valamit.", ez itt biztosan nem működik. Akkor inkább ne is csinálj egyet sem, mert egy jó videóban mindennek mindennel klappolni kell.

  5. Milyen a jó cégbemutató film? Egyszerű, dinamikus, hiteles, szórakoztató. Meg még vagy milliónyi apró technikai dolog, de ezekre elég, ha mi odafigyelünk.

  6. Minden cégnek szüksége van egy jó bemutatkozó videóra, de a B2B szektorban szereplőknek kimondottan ajánlott. Ott tényleg elengedhetetlen, hiszen a partnereidnek érthető és látványos információkat kell átadnod gyorsan. Egy jó kisfilmmel a leendő partnereidben már az előtt bizalmat építhetsz ki, vagy adhatod át a legfontosabb dolgokat, hogy találkoztak volna velük.

Egy cégbemutató üzleti videó vitathatatlan előnyei:

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Univerzálisan felhasználható videó forma, hiszen szinte mindenhol megállják a helyüket: egy e-mail aláíráson keresztül, akár a Youtube-on, Facebook-on való megosztáson keresztül, a kiállításokon, vagy ügyfélváró helyiségek képernyőjéig.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Nem kell évente cserélgetni. Ha jól meg van csinálva, akkor pár évente egy kis vizuális, vagy tartalmi frissítést leszámítva mindig időtlen marad.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett SEO (keresőoptimalizálás) szempontból is remek választás, de ez minden videóról elmondható: de azért az már közel sem mindegy, hogy milyen cégbemutató videó jelenik meg a cégünk nevére keresett kulcsszóra.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Egy egyszerű álláshirdetést is remekül feldob, hiszen olyan üzenetet, hangulatot tud átadni a jelentkezőknek a vállalatodról, ami garantáltan több pályázót fog eredményezni, tehát a HR osztály is bátran élvezheti majd minden előnyét.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett A partneri találkozókat új szintre emelheted, hiszen könnyedén kiválthatsz vele egy hosszabb, unalmasabb bemutatkozó prezentációt.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Érdekesebbé teheted weboldaladon a Rólunk menüpontot, amit valljuk be, kevés cég tud frappánsan előadni, szemben a száraz adatokkal.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Ha igazán jól sikerül, akár vírus marketing kampányban is felhasználható lesz, így több ezer emberhez eljuthatsz majd ingyen.


Így dolgozunk mi! A cégbemutató, üzleti videó gyártásának munkafolyamata:

Kiválasztjuk a témát, kitaláljuk a koncepciót, együtt gondolkodunk.

Segítünk statisztát, márkaarcot keresni, helyszínt választani.

Megírjuk a forgatókönyvet, a szereplő(k) szövegét, formába öntjük.

Filmipari eszközökkel leforgatjuk a cégbemutató kisfilmet.

Összevágjuk és tökéletesítjük a videót szoftveres utómunkával.

Ha eredményt is szeretnél, akkor a videó marketingünk ad megoldást.


Mikor ne válaszd a cégbemutató videó gyártást?

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha nem hiszel az online videó jövőjében és nem szeretnéd bemutatni a cégedet senkinek.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha rendelkezel szakértőkkel, akik folyamatosan képzik magukat a legfrissebb tudást nyújtva.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha maximálisan elégedett vagy a cégbemutatóddal, vagy videók nélkül is növekszik a céged.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video  szolgáltatásról Ha számodra megfelelő az okostelefon kamerájának minősége és szerinted a videó készítés csak pár kattintásból áll.Kérj itt cégbemutató videóra árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! Csak az üzleti és főként a KKV szektornak dolgozunk, magánszemélyeket nem vállalunk. A levél elküldéséhez kattints az "Árajánlatot kérek" gombra.


Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük, ezért érdemes most átgondolnod.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!