preloader

Cégbemutató üzleti videó

Kell egy céges, illetve üzleti videó. Valószínű, hogy mire erre az oldalra értél, addigra már biztosan megfogalmazódott benned. De mi is legyen az a bizonyos videó. Nos, amivel mindenképp érdemes lesz elindulnod, az nem más, mint a cégbemutató, céges videó, vagy angolul corporate video.

Gondolj csak bele, ez az alapja mindennek. Olyan ez, mint a köszönés. Ha találkozol valakivel nem az az első, hogy bumm, belecsapsz a mondandód közepébe, hanem először bemutatkozol. Ha úgy vesszük a céges üzleti videókat felfoghatod egy Szia!-nak is. És épp ezért kicsit veszélyes is, ha nem jól sikerül.


Ha úgy döntesz, hogy neked is kell egy cégbemutató üzleti videó, akkor a következőket mindenképp gondold át:

  1. Mi készíthetünk a cégbemutató kisfilmedhez egy remek forgatókönyvet, megálmodhatunk hozzá egy fantasztikus képi világot, de mit se ér az egész, ha a következőkkel nem vagy tisztában:
    Kik vagytok, mit csináltok, miért csináljátok azt, amit (vízió, misszió). Pontosan tisztában kell lenned a márkád erősségeivel, és hogy mitől vagytok más, mint a piac többi szereplője.

  2. Felejtsd el a klasszikus, unalmas céges bemutatkozókat. Például nem kell szigorúan egy videóban gondolkodnod, akár egy több részes sorozatban is bemutathatjátok magatokat, mondjuk egy kis humoros storytelling-gel (cégtörténet) megfűszerezve. Ha kellően kreatív, garantáltan leveri a versenytársak fantáziátlan bemutatkozóit. Tényleg csak a kreativitás szabhat határt.

  3. "Muszáj benne szerepelnem?" Ezt nagyon sokan megkérdezitek. Nem muszáj, de kimondottan ajánlott. Gondolj csak bele, milyen bizalmat ad a nézőnek az, hogy a cégvezető és netalántán az alkalmazottak az arcukat adják a márkához. A mai online világban pont ez, ami hiányzik, és pont ez az, amivel meg lehet a nézőt ragadni.

  4. Minőség. A "Fogjuk a mobilt és gyorsan csináljunk valamit.", ez itt biztosan nem működik. Akkor inkább ne is csinálj egyet sem, mert egy jó videóban mindennek mindennel klappolni kell.

  5. Milyen a jó cégbemutató film? Egyszerű, dinamikus, hiteles, szórakoztató. Meg még vagy milliónyi apró technikai dolog, de ezekre elég, ha mi odafigyelünk.

  6. Minden cégnek szüksége van egy jó bemutatkozó videóra, de a B2B szektorban szereplőknek kimondottan ajánlott. Ott tényleg elengedhetetlen, hiszen a partnereidnek érthető és látványos információkat kell átadnod gyorsan. Egy jó kisfilmmel a leendő partnereidben már az előtt bizalmat építhetsz ki, vagy adhatod át a legfontosabb dolgokat, hogy találkoztak volna velük.

Egy cégbemutató üzleti videó vitathatatlan előnyei:

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Univerzálisan felhasználható videó forma, hiszen szinte mindenhol megállják a helyüket: egy e-mail aláíráson keresztül, akár a Youtube-on, Facebook-on való megosztáson keresztül, a kiállításokon, vagy ügyfélváró helyiségek képernyőjéig.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Nem kell évente cserélgetni. Ha jól meg van csinálva, akkor pár évente egy kis vizuális, vagy tartalmi frissítést leszámítva mindig időtlen marad.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett SEO (keresőoptimalizálás) szempontból is remek választás, de ez minden videóról elmondható: de azért az már közel sem mindegy, hogy milyen cégbemutató videó jelenik meg a cégünk nevére keresett kulcsszóra.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Egy egyszerű álláshirdetést is remekül feldob, hiszen olyan üzenetet, hangulatot tud átadni a jelentkezőknek a vállalatodról, ami garantáltan több pályázót fog eredményezni, tehát a HR osztály is bátran élvezheti majd minden előnyét.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett A partneri találkozókat új szintre emelheted, hiszen könnyedén kiválthatsz vele egy hosszabb, unalmasabb bemutatkozó prezentációt.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Érdekesebbé teheted weboldaladon a Rólunk menüpontot, amit valljuk be, kevés cég tud frappánsan előadni, szemben a száraz adatokkal.

Érvek a cégbemutató üzleti videó készítés corporate video mellett Ha igazán jól sikerül, akár vírus marketing kampányban is felhasználható lesz, így több ezer emberhez eljuthatsz majd ingyen.


Így dolgozunk mi! A cégbemutató, üzleti videó gyártásának munkafolyamata:

Kiválasztjuk a témát, kitaláljuk a koncepciót, együtt gondolkodunk.

Segítünk statisztát, márkaarcot keresni, helyszínt választani.

Megírjuk a forgatókönyvet, a szereplő(k) szövegét, formába öntjük.

Filmipari eszközökkel leforgatjuk a cégbemutató kisfilmet.

Összevágjuk és tökéletesítjük a videót szoftveres utómunkával.

Ha eredményt is szeretnél, akkor a videó marketingünk ad megoldást.


Mikor ne válaszd a cégbemutató videó gyártást?

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha nem hiszel az online videó jövőjében és nem szeretnéd bemutatni a cégedet senkinek.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha rendelkezel szakértőkkel, akik folyamatosan képzik magukat a legfrissebb tudást nyújtva.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video szolgáltatásról Ha maximálisan elégedett vagy a cégbemutatóddal, vagy videók nélkül is növekszik a céged.

Ellenérvek a cégbemutató videó készítés corporate video  szolgáltatásról Ha számodra megfelelő az okostelefon kamerájának minősége és szerinted a videó készítés csak pár kattintásból áll.Kérj itt cégbemutató videóra árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat adj meg! A levél elküldéséhez kattints az "Árajánlatot kérek" gombra.


Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük, ezért érdemes most átgondolnod.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz.Kövess minket!