Ingyenes online videó marketing tanfolyam-képzés

Tanuld meg 10 nap alatt a videó marketing alapjait
azonnal alkalmazható módszerekkel, mellébeszélés nélkül


21 oldalas ingyenes videó marketing képzés-tanfolyam kezdőknek kézikönyv

A 10 leckéből álló cikksorozatunkban megismerheted az eredményes üzleti videók marketingjét. Az alapozó videó marketing kézikönyv 57.000 karakterből áll, ami 21 db A4-es oldalnak felel meg és az ingyenes kategóriában az egyik legjobb hazai tanfolyam.

Rövid idő alatt olyan előnyre tehetsz szert, amivel a vállalkozások legjobb 5%-hoz fogsz majd tartozni!

Az ingyenes videó marketing képzésünk után többé nem fogsz "csak úgy" videókat készíteni és azon gondolkodni, hogy vajon miért nem jönnek az eredmények.

Kérem az ingyenes leckéket!

A videó, a jelen és a jövő online marketingjének egyik legfontosabb eszköze. Már rég nem kérdés, hogy használni kell, de nem mindegy hogyan. Tudásanyagunkkal minden videós kérdést meg tudsz majd válaszolni, ismerni fogod azokat az eszközöket, amivel lerakhatod a sikeres videó marketinged alapjait.

Minden lecke végén kapni fogsz feladatokat, hogy "ne csak beszéljünk és olvass róla", hanem kezdjük el a leckéken keresztül felépíteni a videó marketing stratégiád. Egy fejezet elolvasásához legalább 4-5 perc szükséges. Tehát nem apróztuk el, tényleg nem csak gondolatokat, üres mondatokat fogsz kapni.


Nézzük, milyen fejezetekből áll az ingyenes videó marketing képzésünk

Ingyenes online videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 1. Alapok lerakása: építsd fel a videó marketing stratégiád 10+1 lépésben.

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 2. A videók mindensége: a YouTube (így csináld, hogy utolérhetetlen legyél).

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 3. Használd ki (fel) a Facebook adta lehetőségeket a videó marketingben.

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 4. Kell, vagy nem kell? Beszéljünk az Instagram videókról.

Ingyenes videó marketing e-mail tanfolyam képzés kezdőknek 5. Alig ismert online csatornák, ahol videóiddal Te lehetsz a király!

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 6. Videók az e-kereskedelemben, és egy kis B2B kitekintő.

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 7. Mérj, mérj és mérj. Tanulj a hibákból, építs a sikerekre.

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 8. Optimalizáld a videóidat! …mert másképp elmarad a siker!

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 9. Megnéznéd, hogy hogyan teljesítenek a versenytársak videói? Adunk a kezedbe pár eszközt.

Ingyenes videó marketing tanfolyam képzés kezdőknek 10. Ledobják a videós bombát a világra? Ez történik 5 éven belül.

Az online videó marketing képzéshez videó kamera és számítógép szükséges

Miért ingyenes a videó marketing tudásanyagunk?

Szívből adjuk az ingyenes videó marketing képzést tanfolyamot

Mert mi szeretünk adni az embereknek, hiszen tudjuk, hogy emberek szívesen olvassák az ingyenes minőségi! tanulmányokat.

Miután a leckékből megérted, hogy miért fontos a videó marketing, már lesz létjogosultsága a munkánknak: gondolkozol és dolgozol a videó marketingeden. Tisztába leszel a videó marketing alapjaival, ami óriási könnyebbséget fog neked jelenteni az induláshoz.

A videómarketing egy mostohagyerek, mert itthon még mindig túlságosan elhanyagolt téma és kevés a jó videós tartalom. Ezen változtatnunk kellett és ezért hoztuk létre számodra a kezdő videó marketing képzést.


Van még kérdésed?
Kérd most a leckéket és mindenre megkapod a választ!Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.