Videó marketing tanácsadás - konzultáció

A videó marketing tanácsadás sokszínűsége

Bármelyik online marketing szakterületről is beszélünk biztos lehetsz benne, hogy már az egyik elhagyásával is komoly értéket és számos potenciális ügyfelet veszíthetsz. Nem lehet a videó marketingről általánosságban beszélni, nincsen sablon, ami ráhúzható bármire. Minden termékre, vagy szolgáltatásra másképpen kell építeni, ezért is beszélünk személyre szabott videó marketing tanácsadásról. Gondolj bele, hogy mennyi pénzt és időt áldozol arra, hogy céged online jelenléte sikeres legyen. Ámde ezentúl nem kell minden videós szolgáltatáshoz külön céghez fordulnod, hiszen a konzultációval átfogó megoldást és azonnali stratégiát kapsz a kezedbe, a sok utánajárás és mellébeszélés helyett.


Bullshit nélkül, csak az eredmény számít

Biztosan láttál már olyan videót, olvastál olyan cikket, vagy rosszabb esetben kaptál olyan tanácsadást, amikor nem kaptál megfelelő válaszokat a kérdéseidre. "A videókra szükség van, írj blogot, sok statisztika és készíts vásárlásra buzdító Facebook, YouTube, vagy Google Ads kampányokat." Ezekből az üres információkból nem fog összeállni benned, hogy mi a kiindulás és most hogyan tovább. Ugyanis két tanácsadó van a piacon, az egyik csak az elméletet adja le (rosszabb esetben ez se ér semmit) és van a gyakorlati tanácsadó. Én a megvalósítód vagyok: szó szerint kézenfokva az alapoktól kiindulva a kampányaid elindításig ott leszek veled. Ha spórolni szeretnél, hogy a bullshit és általános tanácsadás helyett a végeredményt kapd, akkor mindenképp érdemes ezen online marketing tanácsadás mellett voksolnod.


Miért válaszd a videó marketing tanácsadást?

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Több mint 15 éves szakértelem valamennyi szolgáltatásban.

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Nem real time válaszolok, hanem az összeírt kérdéseidet előre gondosan kidolgozom.

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Nem általános tanácsadást nyújtok, hanem a gyakorlatban alkalmazott tudásomat adom.

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Olyan értékes információk birtokába juthatsz, mely kiemel a konkurenciáid közül.

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Nem csak tanácsot adok, hanem meg is valósítjunk a céljaidat.

Online videó marketing tanácsadás konzultáció érvek Komplex tanácsadás valamennyi online marketing szakterületre.Egyik kiemelt referencia - TMX Mobile Solution Szerviz Kft.

A TMX Közép-Európa dinamikusan fejlődő szervize. Komplex after sales és IT szolgáltatást nyújtanak a telekommunikációs és IT piac szereplőinek. A cég nagyságát szemléltetve 2019-ben ≈15 Milliárd nettó forgalmuk volt.

Jánost felkértem egy kétnapos, 4 fős gyakorlati képzésre (Facebook, Google) a kollégáim számára, akik a cégünk weboldalait és közösségi oldalait fejlesztik és kezelik folyamatosan. Mérnöki végzettsége okán nem marketinges gondolkodásmóddal közelített a témákhoz, hanem online marketing vénával rendelkező informatikusként. Véleményem szerint ez kulcskérdés, hiszen az elméleti stratégia mellett az online szoftverek egyedi igények szerint történő technikai beállításairól is beszélünk. A csapatunk azonnal használható gyakorlati tudást kapott és a saját feladataik megvalósításán keresztül tanultak és gyakoroltak a tanácsadás során.
Online marketing tanácsadás a TMX részére

Gázmár Domán, Szervezetfejlesztési és HR Igazgató


Az alábbi videó marketing szakterületeket képviselem

Videó marketing tanácsadás konzultáció a YouTube videó marketingről

YouTube

A vlogolás csatornája, ami nélkül nincs videó tartalomgyártás.

Videó marketing tanácsadás konzultáció a Facebook videó marketingről

Facebook

Ahol a felhasználók fele inkább videót néz, mint hogy olvasna.

Videó marketing tanácsadás konzultáció az Instagram videó marketingről

Instagram

A sztorik és az Instagram TV, ahol a minőség csúcsra járatott.

Videó marketing tanácsadás konzultáció a TikTok videó marketingről

TikTok

Rövid kreatív tartalom és trend felhasználása marketing célokra.

Videó marketing tanácsadás konzultáció a Google Ads és Google Analytics marketingről

Google Ads, SEO és Analytics

Elemzés, optimalizálás, mobil hirdetés nélkül a weboldal csak egy autó motor nélkül.

Videó marketing tanácsadás konzultáció komplex stratégia

Komplex online marketing stratégia

Nem elég egy platformon jelen lenni, pókháló vázban kell gondolkozni.

A NETEN A VIDEÓM és Német János hivatalosan minősített Google Partner

Hivatalos Google Partner

A Google képzett ki és minősített minket, hogy segítsünk a vállalkozásodnak


Információk a videó marketing tanácsadásról

Nem csak videó marketingre kapsz választ. Bár az oldalon ezt népszerűsítjük, viszont átfogó tanácsadást biztosítok, a domain-tárhely foglalástól az egyedi weboldal fejlesztésen át a videó gyártásig és az online marketing kampányok technikai megvalósításáig.

A tanácsadás egyik módja a személyes konzultáció. Aminek helyszíne lehet a szegedi irodánkban, kényelmes körülmények között, a megfelelő technikai felszereltséggel, vagy a te irodádban is kiszállással.
A másik módja, amely a legnépszerűbb is egyben, a telefonos konzultáció, vagyis ki sem kell mozdulnod otthonról, vagy az irodádból. Hiányt semmiben sem szenvedsz, hiszen a számítógép előtt ülve elmagyarázásra kerül az egyes eszközök használata és beállítása is. Hogy biztosan minden könnyen menjen az ingyenes TeamViewer szoftvert használom. Vagyis távvezérléssel rácsatlakozok a számítógépedre, így pontosan azt látom, amit te is. Együtt tudunk haladni az oktatási módszereimmel és elvégezzük a szükséges beállításokat.

Előre megadhatod a kérdéseidet, sőtt ezt mindenképpen kérni is fogom, hogy megfelelően fel tudjak készülni. Evégett biztosítva leszel, hogy nem vész el feleslegesen az időd, mert nem ott helyben találom ki a megoldásokat. Végül az előre megbeszélt időpontban ismertetem a videó marketing stratégiádat, vagy elkészítjük közösen a beállításokat (pl.: Google Analytics, Google Ads, Keresőoptimalizálás, Facebook stb.).

Egy videó marketing tanácsadás hossza 60 perc. Te választod meg előre, hogy mennyi idő szükséges kérdéseidnek megválaszolására, amiben a megrendelésed előtt természetesen segítek. Viszond figyelembe kell venned, hogy a videó marketing tanácsadás időtartama attól függ, hogy hány szakterületet választasz, illetve milyen mélyen szeretnél egy-egy témakört megismerni.

A konzultáción több kollégád is részt vehet, ez neked nem kerül több költségbe. Tehát együtt tudunk tervezni és mindenki megkapja a kérdéseire a választ. Egész napos tanácsadás esetén pedig csapatként tudunk közösen dolgozni.

Garanciát biztosítok, vagyis, ha esetleg nem lennél elégedett, akkor kérdés nélkül visszafizetem a konzultáció díját. Ezért is vállalom bátran a szakmaiságomat.


Ismerd meg a leendő tanácsadód

Német János, digital marketing specialist

Német János vagyok, digital marketing specialist. Széleskörű és több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem az online marketing és a webfejlesztés terén. Informatikai mérnökként több szakirányú képzést is végeztem és folyamatosan fejlesztem magam. Vállalkozókat, marketingeseket, cégvezetőket oktatok és adok tanácsot az online marketing egyes ágaiból, miközben kampányokat kezelek. Számomra az online marketing nem csak számtalan kihívással jár, hanem a színesség és folyamatos változás állandó éberség alatt tart. Ha szeretnél még részletesebben megismerni, akkor olvasd el bemutatkozásomat.


Tanácsadás típusok

TECHNIKAI

Ha a meglévő kampányodban elakadtál és technikai, vagy elméleti kérdéseid lennének.

Ide tartozik: oktatás, kampányok áttekintése, aprólékos beállítások, követőkódok stb.

30.000 Ft/óra

STRATÉGIAI

Ha szeretnél elérni egy új célközönséget, de nem tudod, hogy ezt hogyan valósítsd meg.

Ide tartozik: komplex stratégia alkalmazása az alapoktól a technikai megoldásig.

50.000 Ft/óra


Miért kerül ennyibe az egynapos tanácsadás?

Ha elmész egy online marketing tanácsadóhoz, akkor ő egy beszélgetéssel kezdi, felméri, hogy mire van igényed és miben tud segíteni. Ez így van rendjén, viszont ezért piaci szegmenstől függően ~30.000-150.000 Ft (nettó) összeget kérnek el. Nálam ezért nem kell külön fizetned. Ugyanis, ahogy fent is írtam előre megbeszéljük a kérdéseidet és már felkészülve ülök le veled és a csapatoddal, hogy aznap mindent megvalósítsunk. Én sem szeretek felesleges időt eltölteni, csak az érdemi részről kommunikálni.

Gondolj bele, hogy lehet egy nap alatt a kezedbe kapsz minden megoldást, amin lehet, hogy egy online marketinges kollégád akár hónapokon keresztül dolgozott, de nem tudta a megfelelő eredményt elérni. Ez abból is adódhat, hogy nem küldted el szakirányú képzés(ek)re és nem érti pontosan a folyamatokat, de az is lehet, hogy teljesen kezdő ezen a területen. Ne spórolj, hiszen ez szaktudás invesztálás a cégedbe, pontosabban az alkalmazottaidba!

Előfordulhat a kétnapos tanácsadás is, mert ahogy a fenti referenciánknál is írtam, voltak olyan ügyfelek, akiknél tényleg mindent előről kellett kezdeni. Így az első nap átnéztük az elméletet és a stratégiát, majd a második nap elvégeztük közösen a beállításokat a kampányok útjára indításával együtt. Ha szükséged van az utánkövetésre (az első pár hónapban javasolt), akkor elegendő akár a havi egy óra technikai tanácsadás is, hogy minden kampányod biztosan a céljaidnak megfelelően teljesítsen.


Pár szóban, hogy mikor ne válaszd a videó marketing tanácsadást

Ellenérvek az online videó marketing tanácsadás konzultáció szolgáltatással szemben Ha napi szinten követed a legújabb trendeket, sok időd és pénzed van, hogy mindent kipróbálj.

Ellenérvek az online videó marketing tanácsadás konzultáció szolgáltatással szemben Ha biztos vagy abban, hogy az ügyfélszerzési költséged a legalacsonyabb szinten van.

Ellenérvek az online videó marketing tanácsadás konzultáció szolgáltatással szemben Ha senior csapatod van, akik üzleti videó gyártásban és online marketingben egyaránt jártas.

Ellenérvek az online videó marketing tanácsadás konzultáció szolgáltatással szemben Ha nem szeretnél szaktudást fektetni az alkalmazottaidba és nem vagy csapatjátékos.Kérj itt személyre szabott videó marketing tanácsadást!

A megrendelés folyamata:

  1. Kérjük, olvasd el a megrendelés feltételeit: tanácsadás e-szerződés
  2. Töltsd ki a lenti űrlapot, majd kattints a "Megrendelem!" gombra.
  3. A megrendelés leadása után rögtön kapsz egy visszaigazoló e-mailt a díjbekérővel.
    Előfordulhat, hogy további információkat kérünk, hogy mindenképp hatékonyak legyünk.
  4. Ha több órányi, vagy egész napos tanácsadást kérsz, akkor az e-szerződés mellé papír alapú szerződést is készítünk, amely mindkét fél érdeke.
  5. Az összeg beérkezésekor véglegessé válik a megrendelésed, melyet e-mailen visszajelzünk.
    Megtörténik az időpont-egyeztetés, majd a tanácsadás.

Amennyiben több szakterületben, vagy hosszabb kifejtős kérdésekben gondolkozol, kérjük vedd figyelembe, hogy 1 konzultációs óra előreláthatólag nem lesz elég. Eddigi tapasztalataink alapján azt javasoljuk, hogy legalább 2 órát válassz, hogy biztosan minden kérdésedre választ kapj.


Válaszd ki a számodra megfelelő tanácsadást

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Technikai és a Stratégiai tanácsadás egyszerre is megrendelhető, viszont az egész napos tanácsadás teljesen különálló szolgáltatás, hiszen komplexen mindent tartalmaz.

TECHNIKAI (óra/Ft)


STRATÉGIAI (óra/Ft)


Tanácsadás módja
Miben segíthetünk?

A Te adataid

Számlázási adatokKövess minket!