Image film készítés - Imázs videó gyártás

Az image filmek célja elsősorban az érzelmi kapcsolat kialakítása a nézőkkel, valamint egy pozitív és emlékezetes benyomáskeltés. Ezek az imázs videók gyakran összpontosítanak az esztétikára, az egyedi történetekre, a zenei aláfestésre és a kreatív vizuális elemekre, annak érdekében, hogy maradandó hatást érjenek el.

Az image film műfaja nem egyszerű, ugyanis nem a sales, nem a cégbemutatás kap főszerepet, hanem az életérzés, hogy miért téged válasszanak. Ehhez pontosan ismerned kell a célcsoportodat, a termékedet, szolgáltatásodat és az ügyfeleid fájó pontját. Érdemes több helyszínen, több szereplővel dolgozni, hogy minél színesebben és széles látókörrel lehessen átadni a témát.

Ha még a cégednek nincsenek videói, akkor az image film készítése számodra nem elsődleges. Ezt csak akkor tudod megugrani, amikor már az alap videó kategóriákon (sales videó, termékvideó, cégbemutató videó stb.) túl vagy és pontos képed van a víziódról és a vásárlóidról.


Mi a hasonlóság és különbség a reklámfilm és image film között?

Lehet elsőre azt gondolod, hogy a reklámfilm és az image film ugyanaz a műfaj, pedig teljesen más a koncepciójuk és megközelítésük. Mindkét film, illetve videó típusnak megvan a maga előnye és alkalmazási területe.

Hasonlóságok

  • Vizuális médium: Mindkét esetben videómédiumot (közösségi média, televízó) használnak a cég, vagy termék/szolgáltatás népszerűsítésére.
  • Kreativitás: Mind a reklámfilmek, mind az image filmek lehetővé teszik a kreativitás kibontakoztatását a vizuális elemek, a történetmesélés és a zenei aláfestés terén.

Különbségek

  • Cél és fókusz: A legfontosabb különbség a cél. A reklámfilmek közvetlenül a termék, vagy szolgáltatás értékesítésére irányulnak, míg az image filmek elsősorban az érzelmi kapcsolatépítésre és a cég pozitív megjelenítésére fókuszálnak.
  • Hossz: A reklámfilmek általában rövidebbek (általában 20-60 másodperc), míg az image filmek hosszabbak (1-3 perc), hogy elég időt biztosítsanak az érzelemkeltésre és a sztori kibontására.
  • Cselekmény: A reklámfilmek általában közvetlenül bemutatják a terméket, vagy szolgáltatást, és azok tulajdonságait kiemelik, míg az image filmek inkább egy általános képet festenek a vállalatról.
  • Célközönség: A reklámfilmek gyakran arra összpontosítanak, hogy megszólítsák a potenciális vásárlókat és konkrét cselekvésre ösztönözzék őket. Míg az image filmek a már meglévő, vagy potenciális érdeklődőkkel szeretnének érzelmileg kapcsolatot kialakítani és hosszú távú elkötelezettséget elérni.

Foglaljuk össze az Image film legfontosabb előnyeit

Image film készítés és image videó készítés érvek Mélyebb kapcsolat a célcsoporttal: Az érzelmi elemekkel gazdagított Image filmek segítségével a vállalatok képesek mélyebb kapcsolatot kialakítani a célcsoportjukkal. Az érzelmekkel teli történetek megérintik az embereket.

Image film készítés és image videó készítés érvek Egyedi és emlékezetes: Az Image filmek segítségével a cégek egyedi képet alakíthatnak ki magukról. Az egyedi stílus, az eredeti történet és a kreatív megközelítés segít abban, hogy a nézők hosszú ideig emlékezzenek a vállalatra.

Image film készítés és image videó készítés érvek Professzionális megjelenés: Az Image filmek magas minőségű videó- és hanganyagot használnak, amelyek professzionális benyomást keltenek. Ez növeli a cég hitelességét és vonzerejét a célcsoport szemében.

Image film készítés és image videó készítés érvek Versenyelőny: Az Image filmek készítése és felhasználása lehetővé teszi a cégek számára, hogy versenyelőnyt szerezzenek a konkurenciáikkal szemben. Ráadásul egy jól elkészített Image film virálisan fog terjedni az online csatornákon.

Image film készítés és image videó készítés érvek Közvetlen kommunikáció: Az Image filmek lehetővé teszik a cégek számára, hogy közvetlenül és személyesen kommunikáljanak a nézőkkel. Ez segít a cég üzenetét bensőségesebbé és hozzáférhetőbbé tenni.


Így dolgozunk mi! Az Image film gyártás munkafolyamata:

Kiválasztjuk a témát, kitaláljuk a koncepciót, együtt gondolkodunk.

Segítünk statisztát, márkaarcot keresni, helyszínt választani.

Megírjuk a forgatókönyvet, a szereplő(k) szövegét, formába öntjük.

Filmipari eszközökkel leforgatjuk az Image filmedet.

Összevágjuk és tökéletesítjük a videót szoftveres utómunkával.

Ha eredményt is szeretnél, akkor a videó marketingünk ad megoldást.


Mikor ne válaszd az Image film gyártást?

Ellenérvek az Image film és imázs videó készítés szolgáltatásról Ha nem hiszel az online videó jövőjében és nem szeretnéd a cégedet bemutatni senkinek.

Ellenérvek az Image film és imázs videó készítés szolgáltatásról Ha rendelkezel szakértőkkel, akik folyamatosan képzik magukat a legfrissebb tudást nyújtva.

Ellenérvek az Image film és imázs videó készítés szolgáltatásról Ha maximálisan elégedett vagy a jelenlegi videóiddal, vagy videók nélkül is növekszik a céged.

Ellenérvek az Image film és imázs videó készítés szolgáltatásról Ha számodra megfelelő az okostelefon kamerájának minősége és szerinted a videó készítés csak pár kattintásból áll.


Ajánlatkérés image film készítésre

Kérj itt image film készítésre árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, amely semmire nem kötelez, csupán arra, hogy valós információkat és céges elérhetőségeket adj meg! Csak az üzleti szektornak dolgozunk, tehát magánszemélyeket nem vállalunk. Ajánlatkérés előtt érdemes megtekintened a videógyártási árainkat is.

Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük neked, ezért érdemes most átgondolnod és időt szánnod rá.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!