preloader

Ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakás videó

Az ingatlanséta, vagy lakásséta ma már nem csak a fotókból tevődik össze. Egy ingatlan videóval át tudjuk adni azt az érzést, mintha a néző ott lenne személyesen a helyszínen. Biztosan te is jobban élvezed az ingatlanról készült fotók mellett a videót is, hiszen szeretjük több érzékszervünket bevetni egy termék, vagy szolgáltatás megvásárlása előtt. Ráadásul fel sem kell állni a székből, hogy szemügyre vegyük a szobákat és a teljes lakást, ingatlant.

Az egyedi képi világ és a témába illő látvány átadása az érzelem kiváltásával összhangban a legfontosabb szempont. Ezért az ingatlan videó, vagy lakásbemutató videó készítését sem szabad félvállról venni, attól, hogy legtöbb esetben nincs benne szereplő.


Ultra széles látószög

Ultra széles látószög

részletgazdag képi megjelenítés

Drón videó, légifelvétel

Drón videó

elképesztő élményű légifelvétel

Online marketing

Online marketing

az értékesítés tudatossága

Építészmérnöki támogatás

Építészmérnök

épületek iránti szenvedély


Ha ingatlanos, vagy magán eladó vagy: lakásbemutató videó, lakás videó

A lakásbemutató videó esetében csak értékesítési célról beszélhetünk, hiszen az ingatlanközvetítő, vagy magán eladó szeretné bebiztosítani magát, hogy apró részletességgel bemutathassa a lakást.

De miért nem lehetne a tiéd más?
Mindenképp érdemes megkérdeznünk a jelenlegi tulajdonosokat, hogy ők mit szerettek a lakásban, vagy melyik szegletében érezték magukat a legjobban. Mindezt át kell adni a videóban, vagy akár őket is meg lehet szólaltatni. Az érzelmek kiváltása a marketingben és az értékesítésben kardinális feladat.


Ha az irodádról, irodaházról szeretnél videót: ingatlan videó, irodaház videó

Az ingatlan videó, vagy irodaház videó egyik célja az értékesítés, bérbe adás, míg a másik célja az ügyfeleknek készült céges bemutatás. Két különálló koncepcióról van szó, hiszen egy irodaház bérlésénél olyan részletes szempontokat szükséges figyelembe venni mint pl.: a konyha bemutatása, milyen a légkondícionálás, tágasak-e a terek, megközelíthetőség-parkolás. Ezzel szemben a céges irodaház videóba a székhelyet és/vagy telephelyet szeretnénk bemutatni, viszont már nem az alapos épületbemutatás a szempont.


Nézzük át az ingatlan videó legfontosabb előnyeit:

Érvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés mellett Érzelmeket lehet kiváltani, amivel a lakás, azonnal a néző szívébe kerülhet.

Érvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés mellett Könnyebbé teszi az ingatlan értékesítését.

Érvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés mellett A néző teljesen körbejárhatja az ingatlant, irodát, vagy a lakás legkisebb zugait.

Érvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés mellett Drón videóval és ultra széles látószögű objektívvel a részletgazdagság biztosított.

Érvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés mellett Az ügyfelek nem csak megismerhetik az irodát, de az első megbeszélés alkalmával "otthonosabban" érzik magukat, ha előtte az épületről láttak egy videót.


Így dolgozunk mi! Az ingatlan videó gyártás munkafolyamata:

Kiválasztjuk a célcsoportot, a témát és kitaláljuk a koncepciót.

Elbeszélgetünk a tulajdonosokkal, hogy ők mit szerettek a lakásban.

Készítünk pár próbafelvételt, hogy átadjuk a gondolatmenetünket.

Filmipari eszközökkel leforgatjuk az ingatlanról készült kisfilmet.

Összevágjuk és tökéletesítjük a videót digitális szoftveres utómunkával.

Ha eredményt is szeretnél, akkor a videó marketingünk ad megoldást.


Mikor ne válaszd az ingatlan videó készítést?

Ellenérvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés szolgáltatásról Ha nem hiszel az ingatlan videó erejében és nem szeretnéd az értékesítésed magas szintre emelni.

Ellenérvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés szolgáltatásról Ha rendelkezel profi felszereléssel és szakértelemmel, hogy biztosan át tudd adni a koncepciót.

Ellenérvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés szolgáltatásról Ha nem szeretnél extra élményt átadni a vevőidnek, vagy értékesítés esetében a leendő tulajdonosoknak.

Ellenérvek az ingatlan videó, lakásbemutató videó, lakásvideó készítés szolgáltatásról Ha számodra megfelelő az okostelefon kamerájának minősége és szerinted a videó készítés csak pár kattintásból áll.Kérj itt ingatlan videóra, lakásbemutató videóra árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! Csak az üzleti és főként a KKV szektornak dolgozunk, magánszemélyeket nem vállalunk. A levél elküldéséhez kattints az "Árajánlatot kérek" gombra.


Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük, ezért érdemes most átgondolnod.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!