Online marketing képzések tanfolyamok

Az online marketing világa rohamosan fejlődik és a digitális térben való jelenlét ma már elengedhetetlen az üzleti sikerhez. A modern fogyasztók egyre inkább az internetet használják a vásárlási döntéseik meghozatalához az információgyűjtéstől egészen a termékvásárlásig. Miért maradnál ki ebből, mikor ki is képezheted magad!

Válassz egy online marketing tanfolyamot és kezdd el még ma a tanulást!

Az adott képzésre kattintva átirányítunk az OMKIKÉPZÉS weboldalunkra, ahol megtalálod a tanfolyamok tematikáját, részletes leírását és közvetlenül meg is vásárolhatod őket.

Facebook képzés tanfolyam kezdőknek csomag

Facebook és Instagram képzés kezdőknek

Sajátítsd el a Facebook + Instagram kommunikációt és a hirdetéskezelést. A képzésen megtanulod a célközönség megszólítását, a kreatív tartalomkészítést és a hirdetési stratégiákat. Ez a tudás segíteni fog social media jelenléted erősítésében és marketing kampányaid hatékonyságának növelésében.

  Ez a képzés érdekel!

Google Ads képzés tanfolyam kezdőknek csomag

Google Ads hirdetés képzés kezdőknek

Szerezz széleskörű ismereteket a Google PPC hirdetésekről. A képzésen elsajátíthatod a célzott kampányok létrehozásának alapjait, valamint a hirdetési költségek hatékony kezelését a maximális hozam érdekében. Gyakorlati útmutatót kapsz a sikeres Google Ads kampányok menedzseléséhez.

  Ez a képzés érdekel!

Keresőoptimalizálás képzés tanfolyam kezdőknek csomag

Keresőoptimalizálás képzés kezdőknek

A SEO világába való elmélyüléssel megtanulhatod, hogy miként javítsd a weboldalad Google általi rangsorolását és növeld az organikus látogatóid számát. A tanfolyamon megtanulod a külső- és belső optimalizálást a technikai beállításokkal együtt, hogy a Google algoritmusok barátja lehess.

  Ez a képzés érdekel!

Online marketing képzés tanfolyam kezdőknek csomag

Átfogó online marketing képzés csomag kezdőknek

Ha teljes körű online marketing tudásra vágysz, akkor a legjobb választás az online marketing képzési csomagunk. Ebben összefoglaljuk a Facebook, Instagram, Google Ads és SEO alapjait, hogy sikeresen eligazodj az online marketing világában.

  Ez a csomag érdekel!