Digitális filmes utómunka

"Oh, de jó, lement a forgatás, minden szuper, akkor holnap tudjátok is már küldeni a kész anyagot?" Ez az a mondat, amit soha nem mondj egy videósnak, mert valószínű a sírás fogja kerülgetni. Ugyanis azzal, hogy lement a forgatás és minden fel van véve, a munkának csak a felénél tartunk, mert csak ezután jön a neheze: a digitális filmes utómunka.

A sok kis videó, a hanganyagok, mikor felvesszük őket, egy nagy katyvasznak tűnhetnek (legtöbbször azok is), amiből egy teljes egészet kell összeraknunk. Olyan ez, mint egy puzzle, sok kis darapból kell összepárosítani a végeredményt.


Mit is csinálunk, amikor digitális utómunkáról beszélünk?

Itt jönnek a finomságok, mint a videó vágás, a feliratozás, a hangbeállítás, hangkeverés, az animációk elkészítése, az effektezés és mindezek mellett persze a márkádhoz, arculatodhoz is illeszkednie kell az egésznek… és még nagyon sok minden. Nem is beszélve, hogy a videónak ívet és ritmust muszáj adni. Ehhez pedig tapasztalat, nagyon jó szem, és kreativitás is szükséges.

Természetesen nem csupán saját, általunk felvett anyagok utómunkáját vállaljuk, hanem mások által forgatott videókat is. Ennek az a feltétele, hogy csak minőségi videó anyagot fogadunk el. Egyrészt a néző nem tudja, hogy azt nem mi forgattuk, másrészt nem adunk ki a kezünkből gyenge minőségű videót. Ha egyszerűbb feladatokat kell elvégezni mint pl.: feliratozni kell egy meglévő videót, vagy különböző méretekre szükséges vágni, akkor is bátran fordulhatsz hozzánk. Pár ilyen munkánkról olvashatsz a digitális utómunka referenciák között.


Pár szóban a videós felszerelésünkről

A jó hírünk, hogy nagyon kifinomult technikák és megoldások vannak már, amit mi is használunk, és amikkel teljesen a márkád stílusára szabhatóak a videók, egyedi világot kialakítva. Persze ahhoz, hogy a végeredmény kiváló legyen, jó alapanyag is indokolt. Ha csak adott videóval rendelkezel, akkor forgatunk hozzá saját gyártású felvételeket, hogy biztosan megvalósítsuk az elképzelésedet.

Ezért dolgozunk

  • RØDE broadcast (filmes) puskamikrofonnal,
  • SONY kamerával és DJI stabilizátorral,
  • DJI drónnal,
  • az utómunkákhoz bivaly számítógéppel és tökéletes színhűségű DELL monitorral,
  • Loupedeck videó- és fotószerkesztő konzollal,
  • Yamaha stúdió monitor hangfalakkal és M-Audio interfésszel.

Egy valamit pedig garantálhatunk: folyamatosan frissítjük eszközeinket, hogy a legújabb technikákkal tudjuk az elképzelésedet megvalósítani. Ha részletesen kíváncsi vagy az eszközparkunkra, akkor olvasd el a videó felszerelésünk menüpontban.


Miért válaszd a digitális filmes utómunka szolgáltatásunkat?

Érvek a digitális filmes utómunka mellett Ha kifogástalan, akár 4K-s videókat szeretnél.

Érvek a digitális filmes utómunka mellett Mert számunkra a forgatás után az utómunka adja meg a második legnagyobb kihívást.

Érvek a digitális filmes utómunka mellett Ha fontos számodra a marketinges tanácsunk.


Mikor ne válaszd a digitális filmes utómunkát?

Ellenérvek a digitális filmes utómunka szolgáltatásról Ha nem szeretnéd a videódat minőségivé tenni és az utómunkálatokat átfogóan megvalósítani.

Ellenérvek a digitális filmes utómunka szolgáltatásról Ha rendelkezel szakértőkkel, akik folyamatosan képzik magukat a legfrissebb tudást nyújtva.

Ellenérvek a digitális filmes utómunka szolgáltatásról Ha az utómunkára úgy tekintesz, hogy ezt max. pár óra alatt össze lehet dobni.


Ajánlatkérés digitális filmes utómunkára

Kérj itt digitális filmes utómunkára árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz, amely semmire nem kötelez, csupán arra, hogy valós információkat és céges elérhetőségeket adj meg! Csak az üzleti szektornak dolgozunk, tehát magánszemélyeket nem vállalunk. Ajánlatkérés előtt érdemes megtekintened a videógyártási árainkat is.

Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük neked, ezért érdemes most átgondolnod és időt szánnod rá.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!