Referencia
Digitális filmes utómunka

változó hossz   Digitális filmes utómunka

A lenti felsorolásban azon cégeket említjük, akik már rendelkeztek mások által készített videó felvételekkel és az utólagos videós munkálatokat mi láttuk el. Ezen utómunkák közé tartozik minden feladat, ami a videó gyártás része: vágás, effektek, animáció, zene stb.

Mivel a lent felsorolt videókat nem mi forgattuk, így nem is lenne etikus, hogy megmutassuk, kivéve ha az adott projekt tartalmaz olyan részfolyamatot, ami csak hozzánk köthető. Nem hiszünk abban, hogy nagy cégek logóit kirakjuk, ezzel szemléltetve, hogy mekkora cégeknek dolgoztunk. Hiszen abból nem derül ki, hogy csak egy sima szövegírást végeztünk, vagy egy kisfilmet forgattunk, mert a kettő nem ugyanazon súllyal rendelkezik. Számunkra fontos a helyes üzleti magatartás, evégett felsorolás szintjén a feladatainkat leírva tesszük őket közzé.


TZMO Hungary Kft.

A jubileumi születésnapjuk alkalmából egy kisvideó készült a számukra, amelyben a cég alkalmazottjai mondták el véleményüket a cégről. A videókat ők maguk vették fel okostelefonnal és ezeket kellett digitális utómunkálatokkal a megadott brief alapján formába önteni. Érdekességképp a videó egy breaking news introval indul, amiben egy férfi narrátor híradós jelleggel vezeti fel a történéseket, mint ha az élő közvetítésekből állna. Készült hozzá egy .srt felirat is angolul. Mivel ez belső céges felhasználású, így a videó nem közétehető.


CSL Plasma Magyarország Kft.

A cég marketing feladatait a Marketing Store Kft. látta el. Mi alvállalkozóként segítettük őket weboldal fejlesztéssel. A cég reklámarca Majka (celeb, rapper) lett a #majkaplazmatad online reklámkampányban, amihez több videófelvétel is készült. Akkoriban még nem indítottuk el a videós szolgáltatásunkat, így nem tudtunk ezen projekt részfeladatában szerepet vállalni. Ámde a social felületekre a CSL-Majka videó hirdetésekre szabott utóvágásokat mi készítettük. Mivel a kampány véget ért a domain már nem elérhető, azonban a weboldal továbbra is megtekinthető referenciaként a szerverünkön erre a linkre kattintva.


Florin Zrt.

A PEDEX tetűírtó termékükhöz több kisvideót biztosítottak, amikből végeredményben készíteni kellett egy termékbemutató videót a tematikus weboldalukra a probléma felvetésétől a megoldásig. A feladatunk volt: videó vágás, minimális effektek, feliratozás, háttérzene.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!