preloader

Referencia
Digitális filmes utómunka

változó hossz   Digitális filmes utómunka

A lenti felsorolásban azon cégeket említjük, akik már rendelkeztek mások által készített videó felvételekkel és az utólagos videós munkálatokat mi láttuk el. Ezen utómunkák közé tartozik minden feladat, ami a videó gyártás része: vágás, effektek, animáció, zene stb.

Mivel a lent felsorolt videókat nem mi forgattuk, így nem is lenne etikus, hogy megmutassuk, kivéve ha az adott projekt tartalmaz olyan részfolyamatot, ami csak hozzánk köthető. Nem hiszünk abban, hogy nagy cégek logóit kirakjuk, ezzel szemléltetve, hogy mekkora cégeknek dolgoztunk. Hiszen abból nem derül ki, hogy csak egy sima szövegírást végeztünk, vagy egy kisfilmet forgattunk, mert a kettő nem ugyanazon súllyal rendelkezik. Számunkra fontos a helyes üzleti magatartás, evégett felsorolás szintjén a feladatainkat leírva tesszük őket közzé.


CSL Plasma Magyarország Kft.

A cég marketing feladatait a Marketing Store Kft. látta el. Mi alvállalkozóként segítettük őket weboldal fejlesztéssel. A cég reklámarca Majka (celeb, rapper) lett a #majkaplazmatad online reklámkampányban, amihez több videófelvétel is készült. Akkoriban még nem indítottuk el a videós szolgáltatásunkat, így nem tudtunk ezen projekt részfeladatában szerepet vállalni. Ámde a social felületekre a CSL-Majka videó hirdetésekre szabott utóvágásokat mi készítettük. Mivel a kampány véget ért a domain már nem elérhető, azonban a weboldal továbbra is megtekinthető referenciaként a szerverünkön erre a linkre kattintva.


Florin Zrt.

A PEDEX tetűírtó termékükhöz több kisvideót biztosítottak, amikből végeredményben készíteni kellett egy termékbemutató videót a tematikus weboldalukra a probléma felvetésétől a megoldásig. A feladatunk volt: videó vágás, minimális effektek, feliratozás, háttérzene.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi fotó-videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz.Kövess minket!