Televízió kategória

Találat

Szűrés: A-Z sorrend

2022-es karácsonyi reklámfilmek válogatása
A karácsonyi reklámfilmek eddig mindig a tiszta boldogságról és a nagy költségvetésről szóltak, de az idei karácsony egy kicsit más. A márkáknak egyensúlyt kellett teremteniük eme nehéz időszak és a szeretet ünnepe között.

Ismerd meg a filmes munkaköröket és stáb pozíciókat
Érdekel, hogy mi a feladata a storyboard készítőnek, a gyártásvezetőnek, vagy a VFX vezetőnek? Tudj meg minden információt a filmes forgatáson előforduló különböző stáb pozíciókról, munkakörökről!

Mennyibe kerül egy reklámfilm? Filmstúdió vs szabadúszó videós
Vannak a nagyon olcsó videó készítők és a drága videó gyártók, a transzparencia zavara miatt pedig érhetően nehezen tud dönteni az ügyfél. Ha szeretnéd megérteni egy reklámfilm, illetve üzleti videó árazási stratégiáját, akkor tarts velem.

Mi a különbség a videógyártás és a filmgyártás között?
Elsőre talán a két műfaj egyformának tűnhet, pedig valójában csak hasonlóak. Bemutatom neked röviden és bárki számára érthetően, hogy mikor beszélünk videógyártásról, vagy filmgyártásról.

Mit csinál egy szinkronszínész és ki az a Voice over?
Az elmúlt évtizedek alatt a szinkronszínészet elismert szakmává nőtte ki magát, de sok ember számára még mindig ismeretlen. Bevezetlek a Voice Over és szinkronhang világba a legismertebb magyar szinkronszínészekkel és bónusszal.

Televíziós reklámfilm gyártás, amely a közösségi média korában is működik
A televízió óriási szerepet tölt be az emberek életében, amitől meghatározó reklámhordozó. Tehát kimondhatjuk, hogy a reklámfilm az egyik leghatékonyabb marketingeszköz.


Cikk keresése


Kérd itt a digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel itt, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és a digitális marketing híreket.Kövess minket!