Elektronikus kereskedelem, e-kereskedelem kategória

Találat

Szűrés: A-Z sorrend

2020-as video marketing statisztika és trendek
Ha csak egy elemzést olvasnál el a témáról, akkoz ez legyen az.

A hatékony sales funnel videó készítésének titkai
Hogyan szerezhetjük, vagy tarthatjuk meg ügyfeleinket videós tartalom segítségével az értékesítési csatorna különböző állomásain?

A Google Ads átvizsgál minden hirdetőt, vége a bujkálásnak
A Google növeli az átláthatóságot, amit kiterjeszt minden hirdető számára. Ezentúl nem csak a politikai hirdetőknek, de minden vállalkozás számára kötelező lesz az átvilágítás, anélkül ugyanis majd nem tudnak hirdetni.

Karácsonyi online marketing, avagy hogyan építsük fel a videós kampányunkat
Milyen platformokon és hogyan kezdj neki a hatékony karácsonyi videó marketing stratégia felépítésének. A legfontosabb, hogy időben startolj.

Közösségi média válságkezelési stratégia a koronavírus időszaka alatt és után
Minden vállalkozást elért a válság szele, ezért kiemelten fontos a válságkezelési stratégia alkalmazása. Viszont ne a gyors döntésekre koncentrálj, hanem az újratervezésre és a közösségi média hatékony használatára.

Mikor érdemes posztolni Facebookra, Instagramra és TikTokra?
A Facebook, Instagram és TikTok bejegyzések időzítésére, posztolására nincs kész forgatókönyv. Ismerd meg a követőidet és érd el őket a megfelelő időpontban.

Mitől lesz sikeres egy webáruház: 22 meghatározó online vásárlási szempont - Első rész
Az első bevezető cikkben megismersz TOP 8 online vásárlási szempontot, melyek között ott az intuitív felület, a csomagkövetés és termékválaszték jelentősége.

Mitől lesz sikeres egy webáruház: 22 meghatározó online vásárlási szempont - Második rész
A második cikkben megtanulhatod a további TOP 8 online vásárlási szempontot, mint az ügyfélajánlást, keresztértékesítést és kilépő értékesítést.

Mitől lesz sikeres egy webáruház: 22 meghatározó online vásárlási szempont - Harmadik rész
A harmadik cikkben szert tehetsz a fennmaradó TOP 6 online vásárlási szempontot, ahol a gyors szállítás, termékvideók és intelligens termékajánlások is terítékre kerülnek.


Cikk keresése


Kérd itt a digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel itt, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és a digitális marketing híreket.Kövess minket!