preloader

Az Év Honlapja 2021 Különdíjat nyert a Neten a Videóm

2021-12-16   Német János   643   199   Vállalkozás

Az év Honlapja 2021 díjat nyert a Neten a Videóm

Olvasási idő: 0:40 perc

Kép forrása: Az Év Honlapja

Ez egy nagyon rövid cikk lesz, de annál fontosabb a számomra. Ismét nagy megtiszteltetés ért, ugyanis a Neten a Videóm 2021-ben is elnyerte Az Év Honlapja Különdíjat Portfólió kategóriában.

Eme díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította 2006-ban, hogy minden évben minősítse és elismerje a kiemelkedő weboldalakat. Az Év Honlapja, Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázata.

A honlap mind kreatív elemeivel, mind tartalmával kifejezi azt, hogy az ügyfelek mit várhatnak a vállalattól. A jól átlátható, de mégis informatív oldal megfelelő felhasználói élményt nyújt, az oldalra látogató könnyen megtalálhatja a számára fontos információt.
Az Év Honlapja

A továbbra is sajnos fennálló vírushelyzet végett a budapesti díjátadót idén sem lehetett megvalósítani, ezért a szövetség egy roadshow keretében meglátogatott minden nyertest, hogy személyesen adják át a díjat. A képen Német János látható (vagyis jómagam).

Német János, a Neten a Videóm tulajdonosan átvette Az Év Honlapja 2021-es különdíjat.

Tetszett a cikk? Kérlek, oszd meg!


Szeretnél továbbra is ingyenes cikkeket olvasni? Kérlek, támogasd a magazint!
Mi az a Patreon?

Támogatás a Patreonon

 


Cikk keresése


Kérd itt a digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és nem szeretnél lemaradni róluk.Kövess minket!