preloader

Az Év Honlapja Különdíjat nyert a Neten a Videóm

2021-01-14   Német János   981   275   Vállalkozás

Az év Honlapja 2020 díjat nyert a Neten a Videóm

Olvasási idő: 0:44 perc

Kép forrása: Az Év Honlapja

Ez most egy nagyon rövid cikk lesz, de a téma megérdemli, hogy szerepet kapjon. Nagy megtiszteltetés ért, ugyanis a Neten a Videóm elnyerte Az Év honlapja különdíjat a Portfólió kategóriában.

Eme díjat a Magyar Marketing Szövetség alapította 2006-ban, hogy minden évben minősítse a kiemelkedő weboldalakat. Ebből is látszik, hogy minőségi elismerésről van szó.

Az idei év a digitális technológia magánéleti és vállalati robbanását hozta. Ennek egyik ékes példája a Neten a Videóm honlapja. Úgy gondoljuk, hogy a weboldalának felépítését és megjelenését példaként lehetne említeni, hogy milyen is 2021-ben egy jól felépített, dinamikus és nem utolsósorban modern honlap. Mindezek mellett gyorsan és könnyen áttekinthető, ezzel is növelve a felhasználói élményt.
Gratulálunk az elért eredményhez! - Az Év Honlapja

A jelenlegi vírushelyzet miatt a budapesti díjátadót nem lehetett megvalósítani, ezért a szövetség egy roadshow keretében meglátogatott minden nyertest, hogy személyesen adják át a díjat. A képen Német János, vagyis én vagyok.

Német János, a Neten a Videóm tulajdonosan átvette Az Év Honlapja különdíjat.

Tetszett a cikk? Kérlek, oszd meg!


Szeretnél továbbra is ingyenes cikkeket olvasni? Kérlek, támogasd a magazint!
Mi az a Patreon?

Támogatás a Patreonon

 


Cikk keresése


Kérd itt a Digitális magazinunk értesítőjét!

Iratkozz fel, ha szeretnéd elsők között olvasni a legfrissebb cikkeinket és nem szeretnél lemaradni róluk.Kövess minket!