Referencia
Üzleti fotózás

nincs időtartam   Üzleti fotózás

Ezen az oldalon összegyűjtöttük azon partnereinket, akiknek pár darab üzleti fotó készült. Az áttekinthetőség végett a komplex videó marketing, vagy videó gyártás projekteket külön-külön megnevezett aloldalakra helyezzük. Az üzleti fotózásunkba több kategória is tartozik, mint a werkfotók, termékfotók, ételfotók stb.

Nem hiszünk abban, hogy nagy cégek logóit kirakjuk, ezzel szemléltetve, hogy mekkora cégeknek dolgoztunk. Hiszen abból nem derül ki, hogy pár üzleti fotót készítettünk, vagy egy kisfilmet forgattunk, mert a kettő nem ugyanazon súllyal rendelkezik. Számunkra fontos a helyes üzleti magatartás, evégett felsorolás szintjén a feladatainkat leírva tesszük őket közzé.


Ételbár

A szegedi a Fa-Villa étterem helyén új formában nyitotta meg kapuit az Ételbár, amihez házias magyaros ízek, családias hangulat és pénztárcabarát árak társulnak. A cél az volt, hogy az igényesen megkompontált ételeket makrófotózással más persektívából még kívánatosabbá varázsoljuk.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!