Referencia videó
"Tündéri Doktornéni" weboldal promó

0:47 perc   Animációs videó

A "Tündéri Doktornéni" több mint egy év alatt egy Facebook csoportból kinövő brandé vált. Tagjai gyermekorvos specialisták, akik felismerték, hogy az üzleti vonal felé való továbblépéshez speciális weboldalra lesz szükség. Ekkor érkezett a megkeresés, hogy egy egyedi fejlesztésű portált készítsünk el komplexen, aminek a fő feladata, hogy a felhasználók csomagokat vásárolva kérdéseket intézhetnek a nap 24 órájában a gyermekorvosokhoz. Emellett a blog motor és gyógyszer adatbázis kiépítése is kiemelt szerepet kapott, amit a megvásárolt csomag tartalmaz, ámde egyes cikkek ingyenesek, hogy legyen "csalogató" része is. Az azonnali OTP bankkártyás fizetés és az automatikus e-számlázás pedig a hegy csúcsa.

A portálra megírtuk a sales szöveget is, amiből a videónk is táplálkozik. Egy animációs videót kért az ügyfél Facebook, Instagram YouTube csatornákra szánva, amihez nem kell forgatni, mégis egyszerűen értékesíti a weboldalt. A videóban szereplő jelenetek (stock videók) megvásárlásra kerültek, úgymond más gyártóktól, hiszen így lehet low budget építkezni, ha valaki nem tud élő forgatást vállalni. Viszont az egyedi animáció lehet jobban megemeli az árat, mint ha leforgattuk volna. Tehát a költségvetés az egyik tényező, míg a másik, hogy ezt milyen eszközökkel és hogyan szeretnénk átadni.

Na de akkor nézzük az animációs videó felépítését. A szolgáltatások és doktorok bemutatása után következik az előfizetési előnyök érvelése több képkockán keresztül, a végén rátéve az I-re a pontot, hiszen kinek ne lenne fontos gyermeke egészsége.

Már akár napi 100 Ft-ért!
Ennyit megér a nyugalom, nem igaz?

A videóhoz készült képek

A galéria megtekintéséhez kattints a képre.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!