Referencia videó
Millefiori Milano autó- és lakásparfüm

2:34 perc   Cégbemutató videó

A Deco Interiors Bt. fő portfóliója a lakberendezés és látványtervezés. Pap Éva, lakberendező-enteriőr-tulajdonos rendszeres jár a világ egyik legnagyobb bútorkiállítására Milánóba. Olaszország az egyik kedvenc országa, ahol feltűnt neki, hogy bármerre is megy pl.: hotel recepció, mosdó, mindenhol finom illatok fogadják. Lakberendezőként számára ez fontos szempont, hiszen amikor belép valaki egy helyiségbe, akkor első benyomásra, nem csak a látvány ragadja el, hanem maga az illat is. Így alakult ki benne, hogy mindenképp szeretett volna valamilyen illat mellé állni. Egy véletlen kapcsán talált rá a Millefiori Milano márkára és azóta kezdte el forgalmazni férjével a szegedi boltjukban és webshopjukban.

A mi feladatunk az volt, hogy vegyük át a Millefiori márka teljes online marketingjét. A webshopjuk már megvolt, amihez egyedi landing (érkező) weboldalakat készítettünk és felállítottunk egy vásárlói tölcsért (sales funnelt), amit a Facebook, Instagram, Google Ads és e-mail marketing csatornákkal építettük egy pókhálóba. Ezután következett a videók gyártása tematikusan előkészítve és leforgatva. Tehát nem csak egy "szimpla" cégbemutató videót készítettünk, hanem több kisvideót is, amiről ezen a referencia aloldalunkon írtunk.

A cégbemutató videóban elkerülhetetlen volt, hogy magát a lakberendező boltot is bemutassuk a Millefiori illatosító termékekre fókuszálva. A weboldalt úgy építettük fel, hogy helyiségenként találjuk ki Évával együtt, hogy melyik illatot hova érdemes elhelyezni, hiszen mindenki számára egyaránt fontos az illat megfelelő kiválasztása a személyiségéhez és lakás típusához egyaránt. Ezen illatcsaládokat szemléltetjük a videóban is a nappaliba, hálószobába, fürdőszobába, előszobába, irodába, illetve jokerként a lakás bármely helyiségébe. Emellett az autóillatosító aloldalra is szegmentáltuk az illatokat férfi, női, sportos, családi és luxus illat szerint.

Forgatáson készült képek

A galéria megtekintéséhez kattints a képekre. A tárgyfotók nem értékesítési céllal készültek. Ezen videó és képi referencimunkánkat nem a jelenlegi felszerelésünkkel készítettük.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!