Referencia videó
KOVIDŐK Promóciós videó és élő online közvetítés

0:25 perc+   Promóciós PR videó, Élő online közvetítés

A KOVIDŐK két nemzetközileg elismert szegedi kutató – dr. Horváth Péter és dr. Kintses Bálint – nevével fémjelzett, hiteles és független tájékoztató csatorna. A koronavírussal kapcsolatos hírek nyomán hiteles és naprakész tényfeltáró riportsorozatot készítenek szakértőkkel.

A feladatot a Szegedi Biológiai Kutatóközpont Biokémiai Intézetétől kaptuk.

  • A YouTube csatornájukra egy csatorna bemutató PR videó készítése
  • Az általuk webkamerával felvett interjúk vágása
  • Intro és Outro kreatív tartalmak készítése
  • Élő online közvetítés
  • Tanácsadás

A felvételeket ők maguk készítették többnyire Zoom szoftveren keresztül. Az alacsony felbontás és a nem profi kamerák nélkül a végeredmény bár nem tökéletes, viszont a cél az volt, hogy a videófelvételek maradjanak amatőrök, de a tartalom szakértői közeget és információkat biztosítson.

Mindenképp érdemes követned őket a Facebook csatornájukon, ahol folyamatos értékes információkat osztanak meg a koronavírusról, illetve a YouTube csatornájukat is, hiszen neves szakértőkkel vizsgálnak egy-egy mindenkit érintő témát.


Élő online közvetítés

A vendégek a Zoom szoftveren keresztől csatlakoztak a kerekasztal beszélgetéshez, amit élőben a Facebook Live-ra streameltünk. Mivel a Zoom vette fel a videót, így alacsony a videó minősége és csak ezután lett feltöltve a YouTube csatornára is. A videós felszerelés dr. Horváth Péterhez lett felállítva.


A videókhoz készült képek

A galéria megtekintéséhez kattints a képre. Az egyik adás borítóképe látható.


Referencia menü

Kíváncsi vagy a többi videó referenciamunkára is?

Referenciák


Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz. Érdemes a valós keresztnevedet megadnod.Kövess minket!