preloader

Reklámfilm - Image (imázs) film - Promóciós film

Ha reklámfilmről, vagy csak szimplán marketing videókról beszélünk, a legtöbb embernek sajnos még mindig a tévéreklámok jutnak eszébe. Szerencsére ez már korán sincs így, hiszen ma már rengeteg online platformon meg tudunk jelenni videóinkkal. Gyorsabban és olcsóbban tudunk eljutni az emberekhez, mint eddig szinte bármikor. Persze ezzel együtt egyre nehezebb a reklámzaj dzsungeléből is kitűnni, de azt is hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy nagyon kevés a jó videós tartalom, tehát semmi nincs veszve, sőt.

A legtöbb ügyfelünkkel, mikor elkezdünk beszélgetni, hogy "Akkor milyen videókat is készítsünk?" általában a reklám-imázs- és promóciós filmekre kapásból nemet mondanak. Szerintük ezeket csak a multi cégek és milliárdos bevételű vállalkozások engedhetik meg maguknak, illetve csak nekik lehet szükségük rá. Ez egy óriási tévedés. Azt javasoljuk, bátran kérj ilyet Tőlünk, mert ma már nem kell több milliós büdzsé hozzá, hogy neked is legyen pöpec kisfilmed.

Mindenképp marketingesekkel együtt tervezd meg a reklámfilmedet, mert a videó készítése előtte érdemes buyer personákat (az ügyfél fájó pontja személyre szabva) készíteni, hogy végül maximálisan a célcsoportod tagjaira legyen szabva. .Ebben tudunk mi is segíteni, mert az elejétől fogva fogjuk majd a kezed a marketinges feladatokban is.


Milyen reklámfilmet készítsünk?

Többféle témát dolgozhatsz fel: elmesélhetsz egy történetet (storytelling), megoldhatsz egy problémát a termékeddel, feldolgozhatsz egy célközönségedet érintő nehézséget. Sokszor már egyébként maga a célközönség kutatása megadja a témát, így érdemes előtte egy kis kutatást is végezni. Ma már a marketing szakma kampányokban gondolkodik, és persze egy ütős kampányból sem maradhat ki egy jó reklámfilm. Még ha nem is gondolkodsz nagy brandépítő tervekben, de a kisebb kampányaidból tényleg nem érdemes kihagyni. Csak teszteld le, hogy egy kép vagy a videó teljesít jobban. Meg fogsz lepődni.


Miben más az image (imázs) film?

Minden videónak van célja. A legtöbbnek az eladás, ilyen egyébként a reklámfilmek többsége is. Az imázsfilm abban különbözik, hogy az nem ennyire direkt, nem szólít fel minden áron a vásárlásra. Inkább egy pozitív, kellemes érzést ad át, amivel azonosulni tud a néző. Az imázs filmekkel azt a céges jövőképet (vízió) és missziót adhatjuk át, amit Te és a céged valóban jelent. Megtervezésekor nagyon nagy szükség van marketinges gondolkodásra is, mert erős koncepciót kell lerakni az asztalra hozzá.


Értékesítés céljából a promóciós film lesz a te barátod

Ezek a videók azok, amiknek a célja tényleg nem más, mint az értékesítés. A terméked vagy a szolgáltatásod úgy mutatjuk be, hogy annak minden olyan előnyét kiemeljük, ami vásárlásra bírhatja a nézőt. Természetesen nem csupán a termékedet lehet promotálni, hanem a céged is. Ez a B2B kommunikáción felül az úgy nevezett toborzó videókban is nagy szerepe van, amikkel a leendő munkavállalóidat tudod majd meggyőzni.


Foglaljuk össze tehát a 3 féle videó legfontosabb előnyeit

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Általuk növelheted a webhelyed forgalmát.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Ezzel együtt pedig a konverzióid is nőni fognak.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Hatékonyabb és látványosabb kampányokat indíthatsz.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Jobb munkatársakat vehetsz fel.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Könnyebben értékesíthetsz általuk.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek Bizalmat építhetsz a leendő vevőiddel.

Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés érvek B2B és B2C szektorban is megállják a helyüket.


Így dolgozunk mi! A reklámfilm gyártás munkafolyamata:

Kiválasztjuk a témát, kitaláljuk a koncepciót, együtt gondolkodunk.

Segítünk statisztát, márkaarcot keresni, helyszínt választani.

Megírjuk a forgatókönyvet, a szereplő(k) szövegét, formába öntjük.

Filmipari eszközökkel leforgatjuk a reklám-, vagy image filmedet.

Összevágjuk és tökéletesítjük a videót szoftveres utómunkával.

Ha eredményt is szeretnél, akkor a videó marketingünk ad megoldást.


Mikor ne válaszd a reklámfilm, image film, vagy promóciós film gyártást?

Ellenérvek a Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés szolgáltatásról Ha nem hiszel az online videó jövőjében és nem szeretnéd a cégedet bemutatni senkinek.

Ellenérvek a Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés szolgáltatásról Ha rendelkezel szakértőkkel, akik folyamatosan képzik magukat a legfrissebb tudást nyújtva.

Ellenérvek a Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés szolgáltatásról Ha maximálisan elégedett vagy a jelenlegi videóiddal, vagy videók nélkül is növekszik a céged.

Ellenérvek a Reklámfilm készítés és Image (imázs) film készítés és Promóciós film készítés szolgáltatásról Ha számodra megfelelő az okostelefon kamerájának minősége és szerinted a videó készítés csak pár kattintásból áll.Kérj itt reklámfilmre, image filmre, promóciós filmre árajánlatot!

Árajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével kérhetsz. Az ajánlatkérés semmire nem kötelez, csak arra, hogy valós adatokat és céges elérhetőségeket adj meg! Csak az üzleti és főként a KKV szektornak dolgozunk, magánszemélyeket nem vállalunk. A levél elküldéséhez kattints az "Árajánlatot kérek" gombra.


Esetleg pontosan tudod, hogy milyen videó(k)ra van szükséged? Ezeket a kérdéseket mindenképp feltesszük, ezért érdemes most átgondolnod.

Részletes árajánlatot kérek!
Ingyenes videó marketing képzés!

Tanulj és kérd a videó marketing tanácsokat a nívós levelekkel együtt! Plusz a magazinunk legfrissebb cikkeiről és aktuális újdonságainkról is értesülhetsz.Kövess minket!